Leirit

KESÄKUUN LEIRIT myynnissä nyt! Soita Raijalle ja varaa omasi :) 040-7650605

Tervetuloa viettämään unohtumatonta kesää hevosten parissa! Leirejä on kaiken tasoisille ratsastajille.

Joka leirillä on kaksi ratsastustuntia päivässä; koulua, esteitä, maastoratsastusta, leikkitunteja. Lisäksi on kärryajelua, oma hoitohevonen, leirikaste, teoriaa, uimista, leirikisat, sekä muuta mukavaa kesäistä ohjelmaa.

Ruokailut ovat viisi kertaa päivässä, unohtamatta "maankuuluja lettukestejä". Majoitus viihtyisissä leiritiloissa päärakennuksen yläkerrassa. Ulkosauna lämpiää joka ilta.

Viiden päivän leirit kestävät sunnuntai-illasta perjantai-iltapäivään. Leirin hinta on 350€, josta varausmaksu on 100 €. Varausmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.  Sitä ei palauteta peruutuksen sattuessa muuta kuin lääkärin todistuksella. Leirin loppumaksu 250€ tulee olla maksettuna leirin alkuun mennessä (ota kuitti mukaa), tai leirille saapuessa käteisellä.

 

Tilitiedot FI 2957418440009153 Raija ja Pekka Jarva

Viestikenttään leiriäisen nimi.

Äiti-lapsi-leiri 7-12.6!!

"Yleisön pyynnöstä" =). Ajankohdaksi katsoimme tälle "mammaleirille" 8-12.6. Leirille saapuminen normaalisti sunnuntai-iltana 7.6. Mikäli lapsesi on kasvanut ohi heppakärpäsen, voi leirille toki osallistua aikuinen ilman lastakin =) Myös lyhyempi ajanjakso mahdollista.

PS: Seuraa AJANKOHTAISTA-osiota, siellä tietoa myös tulevista leireistä!