Ajankohtaista

 

Heinäkuun leirillä tilaa

29.6-3.7 leirille löytyy vielä tilaa. Leiri alkaa sunnuntai-iltana 28.6 Kysy lisää Raijalta

 

"Äiti-lapsi"-leiri, mammaleiri tai miksikä sitä nyt sitten haluaa kutsua ;)

"Yleisön pyynnöstä", pienellä vinkkauksella aiheesee, tuli kyselyä tällaiselle leirille. Ajankohdaksi katsoimme tälle "mammaleirille" 8-12.6. Leirille saapuminen normaalisti sunnuntai-iltana 7.6. Mikäli lapsesi on kasvanut ohi heppakärpäsen, voi leirille toki osallistua aikuinen ilman lastakin =)

Nyt kalenteria katsomaan ja kesälomia sopimaan, ja leirille! Ilmoittautumiset Raijalle 040-7650605

 

Poniravikausi avattu Killerillä

Yrjänän Myrsky ja Yrjänän Tähtönen ovat olleet kilpailemassa Jyväskylässä hienoilla hyväksytyillä juoksuilla. Myke ja Milla tuli hienosti kolmanneksi, ja Aappo sai Tähtösen pidettyä ravilla koko matkan selvittyään lyhyestä lähtölaukasta askelille. Onnea!!

 

Kesäleireistä myydään nyt kesäkuuta, ota ja soita Raijalle, ja varaa kaverisi kanssa paikka!!

PÄIVÄLEIRI MAALISKUUSSA

Seuraava päiväleiri on 21.3.2015 klo 9-17. TERVETUOA!!

 

Talvella päiväleirit jokaisen kuukauden 3. lauantai. Päiväleirillä ajetaan, ratsastetaan, hoidetaa hevosia ja poneja, harjoitellaan poniagilityä, ja viihdytään yvässä seurassa. Päiväleiriin kuuluu myös ruokailu ja välipala, mutta ei yöpymistä.

 

Soita ja tarkista seuraava leiriajankohta Raijalta 040-7650605

 

Monté-kurssi

04.10.2014 19:52

Jarvan Tarhalla järjestettiin tänään monté-kurssi. Innokkailla junioreilla oli hymy herkässä opetellessaan montén saloja aurinkoisessa syyssäässä. Pienimmät kurssilaiset harjoittelivat shetlanninponeilla ja vanhat ratakonkarit Rasmus ja Manu antoivat vauhdinhurmaa hieman isommille kurssilaisille. Jokainen pääsi kuitenkin kokeilemaan hevosella monteasentoja.